Ταμειακά υπόλοιπα

Η ενότητα 'Ταμειακά Υπόλοιπα' σας δίνει την ακριβή εικόνα ρευστότητας που έχει το ταμείο του λογιστηρίου σας.


Στις κινήσεις που καταγράφονται συμπεριλαμβάνονται όλες οι καταθέσεις των πελατών σας, καθώς και όλα τα έξοδα που είχε το λογιστικό σας γραφείο.

Ο πίνακας με όλες τις κινήσεις αναφέρει σε χρονολογική σειρά τον τύπο κάθε συναλλαγής (κατάθεση ή έξοδο). Επίσης μπορείτε να δείτε την απόδοση της ταμειακής σας ρευστότητας ανά συγκεκριμένη χρονική περίοδο αλλά και να την διαχωρίσετε σε μετρητά ή σε άλλους τρόπους..


Αφού ορίσετε το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε να δείτε την ρευστότητά σας και επιλέξτε τη μέθοδο που έγιναν οι πληρωμές, μπορείτε να κάνετε εξαγωγή του πίνακα σε αρχείο μορφής .pdf


Στην αναφορά αρχείου .pdf που λάβατε εμφανίζονται για το διάστημα που έχετε ορίσει τα προηγούμενα υπόλοιπα, οι κινήσεις ανά τύπο συναλλαγής καθώς και οι εισπράξεις, οι πληρωμές και το λογιστικό υπόλοιπο αυτών, όπως φαίνεται παρακάτω:

Για κάθε κίνηση που εμφανίζεται στη λίστα, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε μια συναλλαγή, να κάνετε προβολή των λεπτομερειών της αλλά και να την επεξεργαστείτε ή να την διαγράψετε.

Προσοχή η διαγραφή μιας εργασίας είναι μια λειτουργία μη αναστρέψιμη και τα στοιχεία αυτής δεν μπορούν να ανακτηθούν.

Αξιολόγηση άρθρου Ευχαριστούμε για την αξιολόγηση Μη επιτυχής αξιολόγηση άρθρου

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας