Καταχώρηση εργασίας

Η CloudT σας δίνει την δυνατότητα να οργανώσετε εύκολα και αποτελεσματικά τα αιτήματα εργασιών που έχετε λάβει από τους πελάτες σας, καταχωρώντας μια νέα εργασία.

Για την καταχώρηση μίας νέας εργασίας:

  • Από το Μενού επιλέξτε "Εργασίες"
  • Κάντε κλικ στη "Δημιουργία"
  • Συμπληρώστε τα στοιχεία φόρμας
  • Πατήστε "Δημιουργία" ή "Αποθήκευση και προσθήκη νέου" εάν επιθυμείτε καταχώρηση κι άλλης εργασίας.


Υποχρεωτικά πεδία καταχώρησης

Για να καταχωρήσετε μία εργασία πρέπει να συμπληρωθούν τα παρακάτω υποχρεωτικά πεδία:

  • Τίτλος
  • Πελάτης / Επαφή
  • Υπεύθυνος
  • Προθεσμία

Δύο μέρες πριν την λήξη μιας εργασίας, ο υπεύθυνος εργασίας λαμβάνει ενημερωτικό email. Όταν η εργασία ολοκληρωθεί, ενημερωτικό email λαμβάνουν και ο πελάτης και ο εργαζόμενος που καταχώρησε την εργασία.

Για να δημιουργήσετε μια εσωτερική εργασία που αφορά μόνο το λογιστικό σας γραφείο και όχι εργασία που αφορά κάποιον πελάτη, επιλέξτε "Χωρίς πελάτη/επαφή"

Σημαντικά πεδία καταχώρησης

Υποεργασίες: Η CloudT σας δίνει τη δυνατότητα προσθήκης υποεργασιών που αφορούν μια συγκεκριμένη εργασία και είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της. Μέσα από τον πίνακα ή με την προβολή μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη τους, ενώ η επεξεργασία τους γίνεται μέσα από την καρτέλα της εργασίας.

Άμεση εξόφληση: Εφόσον ο πελάτης/επαφή εξοφλεί άμεσα την εργασία κατά την καταχώρηση της, η πληρωμή μεταφέρεται απευθείας στην καρτέλα του.

Κατάσταση: Από τη στιγμή της δημιουργίας της, μία εργασία παραμένει σε εξέλιξη μέχρι να αλλάξουμε την κατάσταση της σε "ολοκληρωμένη" ή "ακυρωμένη". Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να τεθεί σε αναμονή. Ο πελάτης ενημερώνεται αυτόματα, μόνο κατά την δημιουργία και λήξη μιας εργασίας.

Εκτιμώμενος χρόνος (λεπτά): Κατά τη διάρκεια ή όταν ολοκληρωθεί μια εργασία, μπορείτε να σημειώνετε το χρόνο (σε λεπτά) που αφιερώσατε στη συγκεκριμένη εργασία. Έτσι, οι αναφορές εργασιών θα περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες για τους χρόνους διεκπεραίωσης εργασιών.

Αξιολόγηση άρθρου Ευχαριστούμε για την αξιολόγηση Μη επιτυχής αξιολόγηση άρθρου

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας