Ο Λογαριασμός μου

Όλα τα στοιχεία της σύνδεσης και του λογιστηρίου σας με μια ματιά

Στην ενότητα "Ο λογαριασμός μου" βρίσκονται όλα τα βασικά στοιχεία της σύνδεσής σας, τα βασικά στοιχεία του λογιστικού σας γραφείου καθώς και μια λίστα με το ιστορικό πιθανών αλλαγών που πραγματοποιήσατε στην καρτέλα του λογαριασμού σας.


Υπάρχουν 2 τρόποι για να μπείτε στην ενότητα "Ο Λογαριασμός μου":


  • Ανοίγουμε το μενού Ρυθμίσεις και επιλέγουμε "Ο Λογαριασμός μου".

  • Από το Top Bar, επιλέγουμε "Προφίλ"

Στην καρτέλα " Ο Λογαριασμός μου" μπορείτε να δείτε όλα τα βασικά στοιχεία του χρήστη, όπως το ID σας, ονοματεπώνυμο, email, γλώσσα επιλογής.

Επίσης εμφανίζονται πληροφορίες συγχρονισμού, τελευταίας εισόδου στο σύστημα και πληροφορίες για το email που απεστάλη για τη δημιουργία κωδικού.


Στις "Ρυθμίσεις Οργανισμού" προβάλλονται όλα τα βασικά στοιχεία του λογιστηρίου σας, όπως ΑΤΜ ΔΟΥ, στοιχεία διεύθυνσης, καθώς και το κεντρικό email που θα στέλνονται οι ειδοποιήσεις του συστήματος.


Η ενότητα "Ο Λογαριασμός μου" κλείνει με την ενότητα "Ενέργειες", όπου διατηρείται ιστορικό των αλλαγών που έχετε κάνει στα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Επιλέγοντας "Προβολή 👁" μπορείτε να δείτε αναλυτικά:

  • Το λογαριασμό admin συνοπτικά
  • Το πρωτότυπο φόρμας
  • Τις τελευταίες αλλαγές
  • Τυχόν εξαιρέσεις
  • Την ακριβή ώρα καταχώρησης της ενέργειας

Όλες οι πληροφορίες της ενότητας "Ο Λογαριασμός μου", αφορούν το χρήστη που διαχειρίζετε τη λογιστική πλατφόρμας της CloudT Pro. Αν επιθυμείτε να δείτε πληρφορίες για το πλάνο της συνδρομής σας, πρέπει να επισκεφτείτε τη "Διαχείριση Συνδρομής"

Αξιολόγηση άρθρου Ευχαριστούμε για την αξιολόγηση Μη επιτυχής αξιολόγηση άρθρου

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας