Λειτουργίες Καταχώρησης

Η ενότητα αφορά τον τρόπο δημιουργίας και επεξεργασίας καταχώρησης για όλες τις ενότητες στην πλατφόρμα, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.


Προσθήκη

Σε κάθε ενότητα που δεν έχουν γίνει ακόμα καταχωρήσεις, η αρχική προσθήκη περιεχομένου μπορεί να γίνει επιλέγοντας το κουμπί "Δημιουργία" που εμφανίζεται στον κεντρικό πίνακα. Διαφορετικά η επιλογή καταχώρησης υπάρχει πάντα πάνω δεξιά από την καρτέλα.

Επιπρόσθετα, για την προσθήκη Έγγραφου, Μηνύματος ή Πελάτη, έχετε τη δυνατότητα της γρήγορης προσθήκης, μέσω του InfoBar, στην κορυφή κάθε σελίδας.



Καρτέλα καταχώρησης

Σε κάθε ενότητα που περιλαμβάνει φόρμες καταχώρησης πληροφοριών, τα κύρια στοιχεία είναι ο Τίτλος ο Πελάτης και οι Παρατηρήσεις. Επιπλέον πεδία συμπλήρωσης ανάλογα την ενότητα καταχώρησης είναι το κείμενο κι η μεταφόρτωση στοιχείων. Τα υποχρεωτικά πεδία που ζητάει το σύστημα πάντα φέρουν ένδειξη με κόκκινο αστερίσκο.


Στο τέλος κάθε φόρμας υπάρχουν οι επιλογές:

Ακύρωση, για ακύρωση καταχώρησης (ή ενημέρωσης) της φόρμας.

Αποθήκευση και προσθήκη νέου, για αποθήκευση της υπάρχουσας καταχώρησης και δημιουργία νέας

Δημιουργία, για την αποθήκευση της καταχώρησης σας.


Γρήγορα κουμπιά


Πολλαπλή επιλογή: Από την αριστερή πλευρά του πίνακα έχουμε τη δυνατότητα είτε να επιλέξουμε ένα είτε πολλαπλά στοιχεία του πίνακα. Πατώντας το βέλος "▢" δίπλα από το πρώτο κουτί, μπορείτε είτε να επιλέξετε όλες τις καταχωρήσεις είτε μόνο αυτές που ταιριάζουν με τα επιλεγμένα μας φίλτρα.


Λήψη αρχείου: Σε όσες φόρμες υπάρχει το κουμπί "Λήψη", υπάρχουν πάντα μεταφορτωμένα αρχεία που μπορείτε να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.


Προβολή: Το κουμπί "Προβολή", σας βοηθάει να δείτε τις λεπτομέρειες μιας καταχώρησης όπως τον τίτλο, την ημερομηνία καταχώρησης, τον αριθμό ID και τις ενέργειες που έχουν γίνει στην καταχώρηση, όπως η δημιουργία της, η ανανέωσή της και ποιος διαχειριστής τις έκανε.


Επεξεργασία: Κατά την επεξεργασία καταχώρησης μπορείτε να ανανεώσετε στοιχεία ή να προσθέσετε νέα που δεν είχατε συμπληρώσει κατα τη δημιουργία μιας καταχώρησης.


Διαγραφή: Κάνοντας επιλογή μιας ή περισσότερων καταχωρήσεων, μπορείτε να κάνετε διαγραφή μίας, πολλαπλών ή ακόμα και όλων των καταχωρήσεων.

Προσοχή! Η διαγραφή είναι μια λειτουργία μη αναστρέψιμη και τα στοιχεία αυτής δεν μπορούν να ανακτηθούν.


Flash notifications

Όταν κάποια ενέργεια εκτελεστεί -όπως η "Αποθήκευση" ή "Επιλογή Ενέργειας" - εμφανίζονται οι αντίστοιχες ενδείξεις συστήματος.

Σε περίπτωση επιτυχίας η εφαρμογή ενημερώνει σχετικά τον χρήστη με πράσινη ένδειξη ενώ σε περίπτωση σφάλματος εμφανίζεται η κόκκινη ένδειξη.

Για να ολοκληρώσετε την διαδικασία σωστά δείτε ξανά τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει. Ελέγξτε τα πεδία με κόκκινο αστερίσκο να έχουν καταχωρηθεί σωστά καθώς και το email χρήστη για τις περιπτώσεις αποστολής ενημερωτικού email.


Αξιολόγηση άρθρου Ευχαριστούμε για την αξιολόγηση Μη επιτυχής αξιολόγηση άρθρου

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας