Ανακοινώσεις

Αυτοματοποιήσετε την επικοινωνία σας με τους πελάτες σας, ενημερώνοντας όλους ή μεμονωμένες κατηγορίες πελατών με απλά βήματα και κινήσεις.


Δημιουργία / Επεξεργασία

Για να δημιουργήσετε μια νέα ανακοίνωση συμπληρώνετε τη φόρμα που θα βρείτε από το Μενού-> Ρυθμίσεις-> Ανακοινώσεις-> Δημιουργία.

Το ίδιο εύκολα μπορείτε να επεξεργαστείτε ή και να διαγράψετε μια υπάρχουσα ανακοίνωση. Επιλέξτε την και κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε στη φόρμα.


Παραμετροποίηση

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε σε ποια κατηγορία πελατών θα εμφανιστούν οι ανακοινώσεις σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε ως παραλήπτες μόνο ιδιώτες ή μόνο εταιρίες.

Επίσης, μπορείτε να διαμορφώσετε τις ειδοποιήσεις για τις ανακοινώσεις σας, ανάλογα με το περιεχόμενο τους. Για παράδειγμα μια ανακοίνωση που στοχεύει να μεταφέρει μια απλή πληροφορία μπορεί να μπει με μπλε χρώμα, μια ανακοίνωση που σκοπεύει να ενημερώσει για μια επερχόμενη λήξη προθεσμίας με κόκκινο και μια με ενημερωτικό χαρακτήρα με πράσινο χρώμα.


Η ανακοίνωση εμφανίζεται στην κορυφή της γενικής καρτέλας των πελατών, των διαχειριστών και του admin. Επίσης οι πελάτες σας ειδοποιούνται άμεσα για τη νέα ανακοίνωση του γραφείου σας μέσω email.


Αν επιθυμείτε να αποσύρετε μια ανακοίνωση- χωρίς όμως να διαγραφεί από το ιστορικό σας- απλά αποεπιλέξετε το "Εμφάνιση ανακοίνωσης" που θα δείτε στην καρτέλα επεξεργασίας της συγκεκριμένης ανακοίνωσης.

Αξιολόγηση άρθρου Ευχαριστούμε για την αξιολόγηση Μη επιτυχής αξιολόγηση άρθρου

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας