Ημερολόγιο

Tο ημερολόγιο στην πλατφόρμα της CloudT αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο οργάνωσης και διαχείρισης όλων των επικείμενων πληρωμών των πελατών σας.


Στην ενότητα "Ημερολόγιο", εμφανίζονται σε πίνακα όλες οφειλές των πελατών σας, με ειδική ένδειξη για την κατάσταση πληρωμής τους.


Στον πίνακα του Ημερολογίου μπορείτε να δείτε:

  1. Τίτλο οφειλής
  2. Πελάτης
  3. Προθεσμία αποπληρωμής
  4. Ποσό δόσης
  5. Κωδικός Πληρωμής
  6. Κατάσταση πληρωμής

Ενέργειες πίνακα

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα για να κάνετε αναζήτηση στις υποχρεώσεις των πελατών σας π.χ. ανά προθεσμία πληρωμής.
  • Για να κάνετε αντιγραφή ενός κωδικού πληρωμής, πηγαίνετε στην καρτέλα της εγγραφής που επιθυμείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο στη στήλη "Κωδικός Πληρωμής" και κωδικός αντιγράφεται αυτόματα.
  • Εφόσον ο πελάτης σας έχει καταχωρήσει την απόδειξη πληρωμής της οφειλής του από το δικό του CloudT περιβάλλον, τότε θα εμφανιστεί και στη δική σας πλατφόρμα και μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου.


Κατάσταση πληρωμής

Για την κατάσταση πληρωμής των οφειλών υπάρχουν 3 εικονίδια ανάλογα με την προθεσμία και την κατάσταση εξόφλησης των πληρωμών/δόσεων.

🔹🔹🔹 Προσεχής: Πλησιάζει η προθεσμία και δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή

🔶 Απλήρωτη: Έχει λήξει η προθεσμία και δεν έχει πληρωθεί το ποσό οφειλής

Πληρωμένη: Έχει γίνει εξόφληση του ποσού

Για κάθε οφειλή που δεν έχει εξοφληθεί, οι πελάτες σας λαμβάνουν μέσω email ειδοποίηση πληρωμής λίγες μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας.

Το email που λαμβάνουν έχει θέμα "Υπενθύμιση οφειλής (Τίτλος πληρωμής)" ενώ το κείμενο είναι της παρακάτω μορφής.

Αξιολόγηση άρθρου Ευχαριστούμε για την αξιολόγηση Μη επιτυχής αξιολόγηση άρθρου

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας