Διαχείριση Μισθοδοσίας

Η ενότητα της μισθοδοσίας σας βοηθάει να ενημερώνετε άμεσα τους πελάτες σας για τις υποχρεώσεις της επιχείρησης τους σχετικά με τη μισθοδοσία τους.


Δημιουργία Μισθοδοσίας

Για να δημιουργήσετε μία νέα καταχώρηση στην ενότητα "Μισθοδοσία", συμπληρώστε τη φόρμα που εμφανίζεται πατώντας το κουμπί ''Δημιουργία''.

Τα βασικά πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε είναι:

  • Τίτλος
  • Πελάτης
  • Κατηγορία μισθοδοσίας

Αν επιθυμείτε να ενημερωθεί ο πελάτης σας με email για το έγγραφο μισθοδοσίας που ανεβάζετε στην πλατφόρμα, θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή "Αποστολή email στον χρήστη" κατά τη δημιουργία της καταχώρησης. Όταν ολοκληρώσετε την προσθήκη, ο πελάτης σας λαμβάνει ειδοποίηση μέσω email για τη νέα καταχώρηση που κάνατε με δυνατότητα απευθείας λήψης των αρχείων μέσω του email.

Η ενημέρωση με email στον πελάτη μπορεί να γίνει και μετά την καταχώρηση, αρκεί να επιλεγεί η προβολή της καταχώρησης και να οριστεί "Αποστολή ειδοποίησης μέσω email", από την "Επιλογή ενέργειας"


Η φόρμα καταχώρησης τροποποιείται ανάλογα την κατηγορία μισθοδοσίας που θα επιλέξετε, συνεπώς θα υπάρξουν κι άλλα στοιχεία που θα χρειαστεί να συμπληρώσετε.


Ενέργειες Μισθοδοσίας

Απο τον πίνακα Μισθοδοσίας μπορείτε να αναζητήσετε εύκολα την μισθοδοσία που επιθυμείτε μέσα απο τα φίλτρα και την κατάταξη λίστας.

Κάνοντας κλικ σε μια απο τις κατηγορίες λίστας όπως για παράδειγμα "Μήνας", αλλάζετε την σειρά με την οποία εμφανίζονται οι Μισθοδοσίες.

Απο τα φίλτρα μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη κατηγορία πελάτη ή περίοδο που θέλετε να προβάλλετε.


Αποστολή εγγράφων μισθοδοσίας σε τρίτους

Εκτός από την ενημέρωση των πελατών σας, μπορείτε να μπορείτε να αποστείλλετε συγκεκριμένα έγγραφα μισθοδοσίας σε τρίτους. Έτσι αν κάποιος σας ζητάει έγγραφα μισθοδοσίας των πελατών σας, μπορείτε να τα στείλετε απευθείας μέσα από το CloudT Pro, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Επιλέξτε "προβολή" στο έγγραφο που επιθυμείτε
  • Πατήστε "Επιλογή ενέργειας"
  • Επιλέξτε "Αποστολή αρχείων μέσω email" και πατήστε το κουμπί εκτέλεσης "▶"
  • Συμπληρώστε τα στοιχεία
  • Πατήστε "Εκτέλεση ενέργειας"
Αξιολόγηση άρθρου Ευχαριστούμε για την αξιολόγηση Μη επιτυχής αξιολόγηση άρθρου

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας