Συναλλαγές

Στην ενότητα αυτή φαίνεται η ακριβής εικόνα των πραγματικών εσόδων σας, καθώς και τα χρήματα που σας οφείλονται ακόμα από τους πελάτες σας.


Η ενότητα 'Συναλλαγές' δίνει στο λογιστή την ακριβή εικόνα πραγματικών εσόδων και χρημάτων που οφείλονται στο λογιστήριο, βάσει των χρεώσεων που έγιναν και των πραγματικών εισπράξεων.


Ορίστε χρονικό διάστημα, επιλέξτε συγκεκριμένο πελάτη ή επαφή, τρόπο πληρωμής και δείτε στο "Σύνολο" τις συγκεντρωτικές τιμές και στον πίνακα Συναλλαγών, τις αναλυτικές κινήσεις. Επίσης μπορείτε να κάνετε εξαγωγή του πίνακα σε μορφή PDF.

Όπως το παράδειγμα που ακολουθεί, στην αναφορά PDF που λάβατε εμφανίζεται ο συνολικός χρόνος που αφιέρωσαν οι διαχειριστές για τις χρεώσιμες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, το σύνολο των χρεώσεων, η διάρκεια της περιόδου που επιλέξατε, καθώς και η ημερομηνία λήψης της αναφοράς.

Στη λίστα όπου εμφανίζονται αναλυτικά οι κινήσεις έχετε τη δυνατότητα επιλέγοντας προβολή μίας συναλλαγής, να δείτε λεπτομέρειες για το ταμείο, ενέργειες αυτής, καθώς και να επεξεργαστείτε/διαγράψετε σχετικές ενέργειες.

Προσοχή η διαγραφή μιας εργασίας είναι μια λειτουργία μη αναστρέψιμη και τα στοιχεία αυτής δεν μπορούν να ανακτηθούν.

Στη λίστα επίσης έχετε τη δυνατότητα κλικ στον Τίτλο μιας συναλλαγής, να δείτε την καρτέλα της συναλλαγής όπου εμφανίζονται οι λεπτομέρειες, συναλλαγές καθώς και οι ενέργειες αυτής.

Αξιολόγηση άρθρου Ευχαριστούμε για την αξιολόγηση Μη επιτυχής αξιολόγηση άρθρου

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας