Τι είναι οι πελάτες

Πελάτες της εφαρμογής ορίζονται οι πελάτες του λογιστικού σας γραφείου, στους οποίους έχετε δώσει πρόσβαση στην πλατφόρμα της CloudT.

Ο κάθε πελάτης καταλαμβάνει θέση χρήστη από τις διαθέσιμες του εκάστοτε πλάνου συνδρομής που έχετε επιλέξει.

Η κατηγορία χρηστών "Πελάτες", αφορά τους πελάτες του λογιστικού σας γραφείου (ιδιώτες, φυσικά ή νομικά πρόσωπα), που έχετε επιλέξει να έχουν πρόσβαση στο περιβάλλον του CloudT Pro. Οι πελάτες διαθέτουν ένα ανεξάρτητο περιβάλλον εργασίας, έχοντας στη διάθεσή τους όλες τις απαραίτητες λειτουργίες της εφαρμογής CloudT Pro.

Η είσοδος των πελατών στο CloudT Pro, γίνεται πάντα με χρήση του subdomain που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας (πχ. https://velivasakis.cloudt.gr)


Παράδειγμα:

Αν το επίθετο του λογιστή είναι "Βεληβασάκης, κι έχει επιλεγεί το sub-domain "velivasakis", οι πελάτες θα χρησιμοποιούν την παρακάτω διεύθυνση για πρόσβαση στο Online Λογιστήριο: 

https://velivasakis.cloudt.gr

Προσθήκη πελάτη

Προσθέστε τους πελάτες του λογιστικού σας γραφείο στην εφαρμογή CloudT Pro, μέσα από τη φόρμα προσθήκης πελάτη.

Στην περίπτωση που έχετε συμπληρώσει το διαθέσιμο όριο χρηστών του πλάνου σας, το σύστημα θα σας ενημερώσει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον χρήστες και θα σας παραπέμψει στη Διαχείριση Συνδρομής (billing.cloudt.gr) για να διαχειριστείτε το πλάνο συνδρομής σας.


Η διαγραφή του πελάτη είναι μία μη αντιστρέψιμη ενέργεια και προτείνουμε να χρησιμοποιείται με σύνεση καθώς διαγράφονται όλες οι πληροφορίες που έχουν σχέση με τον πελάτη.

Αξιολόγηση άρθρου Ευχαριστούμε για την αξιολόγηση Μη επιτυχής αξιολόγηση άρθρου

Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας Επικοινωνήστε μαζί μας